.

Όποιος φοβάται τον θάνατο είναι ήδη νεκρός.
Όποιος θέλει για μια στιγμή η ζωή του να ανήκει μόνο σ' αυτόν, που θέλει για μια στιγμή να είναι πεπεισμένος για όσα κάνει, πρέπει να αδράξει το παρόν.
Πρέπει να αντιμετωπίζει τα πάντα στο παρόν ως τελικά, σαν να ήταν βέβαιο ότι θα ακολουθήσει αμέσως ο θάνατος.
Και πρέπει μετά στο σκοτάδι να δημιουργήσει ζωή. Ζωή μέσα από τον εαυτό του.
Carlo Michelstaedter, La Persuasione e la Rettorica

Κυριακή, 25 Απριλίου 2010

Αυτιά για Σας - ΕΛΣΑ ΡΟΖΑΚΗ

Salvador Dali - Young Virgin Autosodomized by Her Own Chastity

(Στ' αγγλικά θα ήτανε Ears to You, λογοπαίγνιο με το Here's to You, όπως και στη γλώσσα μας είναι Αυτιά για Σας αντί Αυτά για Σας. Το αμερικάνικο περιοδικό Genesis που δημοσιεύει ένα τέτοιο ωραίο γράμμα, εδώ περιορίζεται σε μερικές σελίδες, η μηνιαία, εύρωστη κυκλοφορία του μειώνεται σ' ένα εφ' άπαξ τυχερό. Κάνει όμως τώρα μεγαλύτερη αίσθηση).

ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ τ' αυτιά των κοριτσιών. Τρελαίνομαι γι' αυτιά και τα λατρεύω. Και γιατί όχι; - όταν οι άνθρωποι διεγείρονται από πόδια, δάχτυλα χεριών και ποδιών, κυλότες, μαλλιά, μύτες, μασχάλες, αφαλούς και γόνατα, τότε το να διεγείρεται κανείς από αυτιά δεν θα 'πρεπε να 'ναι παράξενο – παρόλο που είναι για μερικούς, απ' όσο ξέρω.
Εγώ δεν πιστεύω ότι πρέπει να αντιμετωπίζουμε τ' αυτιά μιας κοπέλας λες κι είναι απλώς σχισμές στο κεφάλι της. Το παιχνίδι με τ' αυτιά είναι σημαντικό για τη σεξουαλική διέγερση. Αγγιξε τ' αυτιά ενός κοριτσιού ή φύσηξε μέσα τους, και θα τη δεις να κοκκινίζει και ν' αναριγάει. Υγραίνεται. Το μόνο πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης είχε αδυναμία στ' αυτιά των γυναικών, γι' αυτό από τότε οι κοπέλες φοβώνται για τ' αυτιά τους. Πρέπει πάντα να προειδοποιείς το κορίτσι ότι πρόκειται ν' ασχοληθείς με τ' αυτί της. Θα σ' αφήσει και θα το απολαύσει μάλιστα.
Τ' αυτιά των κοριτσιών υφίστανται σε παντός είδους σχήματα, μεγέθη και χρώματα. Και σε διαφορετικό πάχος, επίσης. Αλλα είναι σκληρά κι άλλα είναι τρυφερά, τρυφερά σαν τ' αυτιά ενός ποντικού, ή τ' αυτιά μιας γάτας. Και η πλάκα με τ' αυτιά είναι ότι μπορείς να τα τραβήξεις, να τα στρίψεις, να τα γλύψεις, να τα τσιμπήσεις, να τα δαγκώσεις και να τα γυρίσεις, κι εκείνα πάντα επιστρέφουν στο αρχικό τους σχήμα.
Μπορείς να καταφέρεις να οδηγήσεις μια κοπέλα στο κρεβάτι, απλώς και μόνο αν δώσεις τη σωστή προσοχή στ' αυτιά της. Στην αρχή τα χαϊδεύεις, τα φιλάς τα γλέιφεις. Αν θέλεις να εφαρμόσεις και μερικές ελαφρές μεθόδους υποταγής, μπορείς να της στρίψεις τ' αυτί με τα κότσια των δαχτύλων σου και να τη σύρεις έτσι στο κρεβάτι, ή μπορείς απλώς να πεις: “Θέλω να σε πιάσω απ' τα αυτιά και να σε πάω να μέσα να γαμηθούμε”. Κι αυτό πιάνει, ομοίως. Οταν βρεθείτε πια στο κρεβάτι, υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις σ' ένα κορίτσι και στ' αυτιά της, που θα σου αποφέρουν υπέροχα γαμίσια και τσιμπούκια.
Εγώ προτείνω τα εξής. Κατά τη διάρκεια ενός τσιμπουκιού, την ώρα που τρίβεις τον πούτσο σου πάνω και ολόγυρα στο πρόσωπό της, βάλ' της τον αργά στο στόμα μέχρι που εκείνη θ' αρχίσει να σε ικετεύει να χύσεις. Υστερα, ξάφνιασέ την βγάζοντας το πουλί σου απ' το στόμα της και βάζοντας το στ' αυτί της. Πες της ότι τ' αυτιά της είναι ψώνιο, κι ύστερα βουρ. Πάρα πολλές κοπέλες προτιμάνε να της χύσεις στ' αυτιά παρά στο στόμα, κι έτσι δεν είναι υποχρεωμένες να καταπιούν το σπέρμα σου.
Την ώρα που γαμιόσαστε, μπορείς να της τραβήξεις και τα δύο αυτιά, χωρίς να πάψεις τις δυνατές διεισδύσεις σου στο μουνί της. Γι' αυτό, βέβαια, απαιτείται να την έχεις ανάσκελα. Οταν βρίσκεται μπρούμητα, την τραβάς πίσω, προς το μέρος σου, απ' τα αυτιά. Μετά προσπάθησε να τα δαγκώνεις αν φτάνεις, ενώ τη γαμείς γρήγορα και βίαια. Αν είσαστε σε εξηνταεννιά, μπορείς να χώσεις τα μεγάλα δάχτυλα των ποδιών σου στ' αυτιά της ενώ τη γλείφεις. Αυτό θα την κάνει να στον πάρει πολύ πιο πολύ, και θα τη βρει καταπίνοντας το σπέρμα σου. Το καλύτερο πάντως είναι ένα γαμίσι – σάντουιτς. Ητοι δύο τύποι με μια γκόμενα. Την ώρα που ο ένας τη γαμάει, ο άλλος βάζει τον πούτσο του στο αυτί της και τον πιέζει, και τον τρίβει εκεί μέσα. Οταν ο τύπος που γαμάει χύσει, το βγάζει και το βάζει σ' ένα απ' τ' αυτιά της, ενώ αρχίζει να τη γαμάει ο άλλος. Εν τοιαύτη περιπτώσει, το κορίτσι μπορεί να θέλει ο δεύτερος να την πάρει από πίσω, μια και το μουνί της έχει ήδη τακτοποιηθεί.
Ελπίζω ότι έμαθα κάτι σε κάποιον γράφοντας αυτά. Ενα μάθημα που δεν πρέπει να λησμονηθεί. Είμαι βέβαιος ότι το νόημά του είναι σαφές.

ΕΛΣΑ ΡΟΖΑΚΗ
ΟΙ ΞΑΝΘΙΕΣ ΤΟ ΓΛΕΝΤΑΝΕ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΕΡΑΤΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: